AG Insurance verzekeringen

Waarom een verzekering bij Hopala afsluiten?

✔ Simpel, transparant en eerlijk

✔ Snel, makkelijk & digitaal

✔ Schade? We zijn er voor je 24/7

Vergelijk autoverzekeringen

Over AG Insurance

In 1824 was AG al actief. Ondertussen zijn ze, met meer dan 2,7 miljoen klanten, uitgegroeid tot de marktleider in de Belgische verzekeringssector.  AG is een verzekeraar die  een volledig assortiment van verzekeringsproducten aanbiedt, producten die beantwoorden aan de behoeften van alle marktsegmenten. Van particulieren tot professionals , van zelfstandigen tot grote ondernemingen, elke klant vindt bij hen levensverzekeringen en schadeverzekeringen (auto, brand, ongevallen, hospitalisatie, burgerlijke aansprakelijkheid…), naast alle mogelijke oplossingen voor zijn/haar aanvullend pensioen. 

AG Insurance Autoverzekering

Naast de verplichte burgerlijke aansprakelijkheids- of BA verzekering biedt AG Insurance drie verschillende omniumverzekeringen aan. De OmniNatuur & Glass is een mini-omniumverzekering die schade door externe factoren vergoedt, zoals bijvoorbeeld glasbreuk of schade door natuurkrachten. Voor de volledige omniumverzekering maakt AG Insurance een onderscheid tussen nieuwe en tweedehandswagens.

Nieuwe wagens kunnen terecht bij de Top Omnium verzekering. De Top Occasium is een omniumverzekering die ontwikkeld werd op maat van tweedehandswagens. Dankzij het allrisk principe zijn de Top Omnium en Top Occasium van AG Insurance een van de uitgebreidste omniumverzekeringen op de markt. Standaard kan je genieten van een volledig waardebehoud van 6 maanden en de eerste 10.000 kilometer. Vanaf de 25e tot de 60e maand is er een afschrijving van 1% per maand in de formule ‘Standard’ en ‘Excellence’, een percentage dat we bij de meeste verzekeraars zien. Opteer je voor de formule ‘Classic’, dan stijgt het afschrijvingspercentage tot 1,25%. Dankzij het Pack Omnium+ kan je het waardebehoud nog verder uitbreiden tot 36 maanden en een dekking van uw winterbanden. Ook bij de Top Occasium is er een uitbreiding van het waardebehoud mogelijk met het Pack Occasium+.

AG Insurance beloont veilige chauffeurs. Bestuurders die bonusmalusgraad -2 behalen, kunnen gratis gebruik maken van de bestuurdersverzekering BA Max van AG Insurance. Wagen die uitgerust zijn met minstens twee erkende rijhulpsystemen genieten daarenboven van een korting om de omniumpremie van 10%.

Naast veiligheid houdt AG Insurance ook rekening met het aantal gereden kilometers én de milieuvriendelijkheid van de wagen. Zo kunnen elektrische wagens die minder dan 7.500 kilometer rijden op een jaar maar liefst 15% korting krijgen dankzij de AG KmBonus.  

Voor extra bescherming kan je eveneens bij AG Insurance terecht. Met hun Top Bestuurder en Globale Verkeersongevallenverzekering kan je alle bestuurders van je wagen of bij uitbreiding je hele gezin (inclusief passagiers) beschermen bij gebeurlijke ongevallen. Ook voor een rechtsbijstandsverzekering kan je bij AG Insurance terecht. AG Insurance biedt daarnaast ook nog verschillende bijstandsformules aan: Top Bijstand, Top Mobility & Travel Assist en Top Travel Assist. Tot slot kan je dankzij het Pack CarSharing en het Pack CarRenting ook een verhuurde of gehuurde wagen verzekeren.

AG Insurance Brandverzekering

AG Insurance Brandverzekering biedt een oplossing op maat voor iedereen: zowel eigenaars, huurders en verhuurders kunnen rekenen AG Insurance voor het afsluiten van een brandverzekering.

Met de AG Insurance Top Woning ben je optimaal beschermd: niet enkel je woning en inboedel zijn verzekerd, maar ook garages, tuinhuisjes en zelfs zonnepanelen. Daarnaast vallen ook een vakantieverblijf en een studentenkot onder de dekking van AG Insurance Top Woning. Wie zich bijkomend wil beschermen, kan dat met onder meer de Diefstalverzekering, een Pack Tuin of Pack Zwembad. Met het Pack Diefstal+ voorziet AG Insurance een optimale diefstaldekking zelfs wanneer je het alarm vergat op te zetten. Voor een rechtsbijstand biedt AG Insurance twee opties: de standaard Rechtsbijstand Brand of de meer uitgebreide Providis Globale Rechtsbijstand

Naast de traditionele vergoeding na schade voorziet AG Insurance ook bijstand na bijvoorbeeld een beschadiging aan het dak na een storm. AG Insurance Bijstand zorgt voor een vakman om erger te voorkomen. Kies je voor een vergoeding in nature, dan valt de vrijstelling bovendien weg.

Ook huurders en verhuurders blijven bij AG Insurance niet in de kou staan. Zo kan je dankzij het Pack Huurder zorgeloos huren dankzij een juridische, praktische en financiële bijstand. Met de VIVAY Huurverzekering kan je je extra beschermen in geval van onvoorziene omstandigheden zoals onvrijwillige werkloosheid. Verhuurders kunnen zich met het Pack Mini Building+ aan een voordelig tarief verzekeren voor de gemeenschappelijke delen van appartementsgebouwen met maximaal tien wooneenheden.

Voor bouwers en verbouwers is er het Pack Ik bouw, Ik verbouw waarmee je je werf, jezelf, helpers en bezoekers bescherming biedt. Ook een eventueel faillissement van de aannemer kan je op de AG Insurance Brandverzekering rekenen voor financiële hulp.

Tot en met 30 juni 2021 geniet je van een welkomskorting van tien procent bij het afsluiten van een nieuwe AG Insurance Top Woning.

De troeven van een verzekering bij AG Insurance

Waar probeert AG Insurance zich mee te onderscheiden

  • Met een bonus-malus -2 voor het leven, levenslang de laagste premie, gratis onmiddellijke bijstand en een vervangwagen
  • Top Occasium: een omniumverzekering speciaal ontwikkeld voor tweedehandswagens
  • Top Omnium: een omniumverzekering speciaal ontwikkeld voor nieuwe wagens. Je kan je wagen verzekeren op basis van de cataloguswaarde of de factuurwaarde

De reviews van AG Insurance

Onafhankelijke score

0
%

Tevredenheid

Algemene score
Schadeafhandeling

Behandeling van schade

Doorlooptijd
Vlot verloop
Communicatie
Betalingstermijn

Algemene factoren

Reputatie
Prijs/ kwaliteit
Administratie
Dekking

Reviews

Geen reviews gevonden

AG Insurance verzekering afsluiten via Hopala, hoe werkt dat?

Via Hopala kan je verzekeringen vergelijken en deze verzekering eenvoudig afsluiten. Wij zijn je contactpunt voor alle vragen en zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk met je nieuwe verzekering de baan op kunt. Ook bij schadegevallen staan we je bij met onze expertise.

Hopala

AG Insurance

Verzekering vergelijken

-

Verzekering afsluiten

-

Verzekering opzeggen

-

Regelen administratie

-

Premie betalen

-

Hulp bij schade

Uitbetaling bij schade

-

Verzekering vergelijken

Verzekering afsluiten

Verzekering opzeggen

Alle administratie

Premie betalen

-

Hulp bij schade

Uitbetaling bij schade

-

Verzekering vergelijken

-

Verzekering afsluiten

-

Verzekering opzeggen

-

Alle administratie

-

Premie betalen

Hulp bij schade

Uitbetaling bij schade

AG Insurance contact

Ben je klant bij AG Insurance via Hopala? Klik dan hier om ons te contacteren. Wij doen het nodige om je verder te helpen.

Geen klant bij Hopala? Hieronder vind je de contactgegevens van AG Insurance:

Hieronder vind je de contactgegevens van AG Insurance:

De snelste manier om een betere verzekering te vinden

✓ Het afsluiten van je verzekering is volledige digitaal

✓ Wij staan je altijd in mensentaal bij

✓ Elk jaar herbekijken we jouw verzekeringen en doen we je een nieuw voorstel zodat je steeds goed verzekerd bent tegen de beste prijs.