Argenta verzekeringen

Waarom een verzekering bij Hopala afsluiten?

✔ Simpel, transparant en eerlijk

✔ Snel, makkelijk & digitaal

✔ Schade? We zijn er voor je 24/7

Vergelijk autoverzekeringen

Over Argenta

Argenta is een bank- en verzekeringsgroep actief in België, Nederland en Luxemburg. Ze richt zich op gezinnen, niet op ondernemingen. De focus van Argenta is het aanbieden van spaar- en beleggingsproducten, kredieten en verzekeringen. De hoofdzetel is gevestigd in Antwerpen. Argenta werkt met een uitgebreid netwerk van zelfstandige kantoren. Argenta wil gezinnen en particulieren eenvoudig, eerlijk en dichtbij ondersteunen om hun financiële gezondheid te verzekeren. 

Argenta autoverzekering

Wat betreft de autoverzekeringen, biedt Argenta vier formules aan:

Binnen de full omnium onderscheidt Argenta nog twee verschillende opties: een comfortformule en een basisformule. Het belangrijkste verschil tussen beide omniumpolissen is het waardebehoud. Met de Omnium Comfort van Argenta geniet je maar liefst 30 maanden van een volledig waardebehoud, tegenover een maximaal waardebehoud van 6 maanden bij de Omnium Basis. Met een depreciatie van 1,5% van de 37e tot en met de 60e maand hanteert een iets hoger afschrijvingspercentage dan gemiddeld.

Interessant bij Argenta is dat de vrijstelling, die varieert van 250 tot 1250 euro al naar gelang de gekozen omniumformule, wegvalt in geval van een totaal verlies.

Met de waarborgen Bestuurder+ en Rechtsbijstand Safe kan je je bovendien extra beschermen in het verkeer. Wanneer je beide optionele waarborgen toevoegt aan een omniumverzekering krijg je bovendien 10% korting op de omniumpremie.

Argenta draagt verkeersveiligheid hoog in het vaandel: wagens met twee of meer veiligheidskenmerken (zoals bijvoorbeeld parkeerhulp of dodehoeksignalisatie) hebben recht op een korting van 10% op de BA-premie. Ook chauffeurs die minder dan 12.500 kilometer per jaar rijden genieten een mooie korting van maar liefst 45%.

Argenta brandverzekering

Ook in de brandverzekeringen onderscheidt Argenta een Comfort en een Basispakket. De formule Wonen+ Basis omvat de verzekering voor het gebouw, de inboedel en een familiale verzekering. Deze kan optioneel worden uitgebreid met een rechtsbijstandsverzekering.

In de formule Woning+ Comfort herneemt Argenta diezelfde waarborgen en voegt er een bescherming voor diefstal en onrechtstreekse verliezen aan toe.

Beide opties zijn zowel beschikbaar voor eigenaars als voor huurders.

De troeven van een verzekering bij Argenta

Waar probeert Argenta zich mee te onderscheiden

  • Gratis bijstand (als je met het verzekerde voertuig een verkeersongeval hebt in België of tot 20 kilometer buiten de landsgrenzen)
  • Je krijgt 45 % korting op de waarborg BA (Burgerlijke Aansprakelijkheid) als je maximum 12.500 kilometer per jaar rijdt.
  • Je krijgt een interessante korting op de waarborg BA (Burgerlijke Aansprakelijkheid) en de premie Volledige Omnium als je ouders ook een autoverzekering hebben bij Argenta.

De reviews van Argenta

Onafhankelijke score

0
%

Tevredenheid

Algemene score
Schadeafhandeling

Behandeling van schade

Doorlooptijd
Vlot verloop
Communicatie
Betalingstermijn

Algemene factoren

Reputatie
Prijs/ kwaliteit
Administratie
Dekking

Reviews

Geen reviews gevonden

Argenta verzekering afsluiten via Hopala, hoe werkt dat?

Via Hopala kan je verzekeringen vergelijken en deze verzekering eenvoudig afsluiten. Wij zijn je contactpunt voor alle vragen en zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk met je nieuwe verzekering de baan op kunt. Ook bij schadegevallen staan we je bij met onze expertise.

Hopala

Argenta

Verzekering vergelijken

-

Verzekering afsluiten

-

Verzekering opzeggen

-

Regelen administratie

-

Premie betalen

-

Hulp bij schade

Uitbetaling bij schade

-

Verzekering vergelijken

Verzekering afsluiten

Verzekering opzeggen

Alle administratie

Premie betalen

-

Hulp bij schade

Uitbetaling bij schade

-

Verzekering vergelijken

-

Verzekering afsluiten

-

Verzekering opzeggen

-

Alle administratie

-

Premie betalen

Hulp bij schade

Uitbetaling bij schade

Argenta contact

Ben je klant bij Argenta via Hopala? Klik dan hier om ons te contacteren. Wij doen het nodige om je verder te helpen.

Geen klant bij Hopala? Hieronder vind je de contactgegevens van Argenta:

Hieronder vind je de contactgegevens van Argenta:

De snelste manier om een betere verzekering te vinden

✓ Het afsluiten van je verzekering is volledige digitaal

✓ Wij staan je altijd in mensentaal bij

✓ Elk jaar herbekijken we jouw verzekeringen en doen we je een nieuw voorstel zodat je steeds goed verzekerd bent tegen de beste prijs.