KBC verzekeringen

Waarom een verzekering bij Hopala afsluiten?

✔ Simpel, transparant en eerlijk

✔ Snel, makkelijk & digitaal

✔ Schade? We zijn er voor je 24/7

Vergelijk autoverzekeringen

Over KBC

KBC is ontstaan in 1998 als fusie van twee Belgische banken (Kredietbank en CERA Bank) en een Belgische verzekeringsmaatschappij (ABB Verzekeringen). De hoofdactiviteit van KBC is het aanbieden van bank -en verzekeringsproducten. Het doel van KBC is dat hun klanten hun projecten kunnen plannen en uitvoeren, en nadien ook kunnen rekenen op bescherming via het aanbieden van verzekeringen. 


KBC Autoverzekering

KBC Verzekeringen biedt drie autoverzekeringen aan:

Met een volledig waardebehoud van maar liefst 30 maanden biedt KBC Verzekeringen een sterk omniumproduct aan. De KBC Omniumverzekering kan bovendien worden uitgebreid met een 10% extra schadevergoeding.

Voor chauffeurs uit regio Leuven en regio Lier heeft KBC Verzekeringen goed nieuws: de mini omnium van KBC Verzekering vergoedt naast de traditionele waarborgen, zoals brand, diefstal, vandalisme en aanrijding met een dier, ook marterschade. Voorlopig is KBC Verzekeringen, naast Baloise Insurance, de enige verzekeraar die dit doet in België.

KBC Verzekeringen beloont goede chauffeurs: ben je een jaar schadevrij, dan ontvang je 10% korting op de verplichte BA verzekering.

Interessant bij KBC Verzekeringen zijn hun speciale tarieven voor jonge bestuurders. Je kan je kind gedurende 24 maanden na het behalen van zijn of haar voorlopig rijbewijs gratis mee opnemen in de polis dankzij KBC Start2Drive. Ook als zoon of dochter een eerste verzekering op eigen naam afsluiten, kunnen ze dankzij KBC MyFirstCar genieten van een voordelig tarief.

Voor het afsluiten van een verzekering bij KBC Verzekeringen kan je terecht in je KBC Verzekeringskantoor of op de website, waar je een online simulatie kan maken.

KBC Brandverzekering

KBC Verzekeringen biedt zowel brandverzekeringen aan voor eigenaars, als huurders en verhuurders.

Naast brandschade verzekert de KBC Woningpolis ook gevaren zoals brandschade en natuurrampen. De KBC Woningpolis biedt zowel bescherming voor het gebouw als voor de inboedel. De KBC Woningpolis omvat de woning zelf, de terrassen, oprit en omheining, en alle daaraan vastgemaakte constructies. Ook voor de inboedelverzekering hanteert KBC Verzekeringen een brede interpretatie: van je eigen woning tot spullen in een garage op een ander adres, tot studentenkoten en een kamer in een rust- of verzorgingsinstelling. In deze inboedelverzekering is bovendien standaard een diefstalverzekering opgenomen. Daarenboven vergoedt KBC Verzekeringen elke mogelijke schade aan je inhoud van je woning die het gevolg is van een onverwachte gebeurtenis.

Voor eigenaars van een appartement heeft KBC Verzekeringen nog een extraatje in petto: werd de syndicuspolis bij KBC Verzekeringen afgesloten, dan bieden ze een gratis bijkomende dekking aan voor de inboedel.

Naast de traditionele waarborgen kan je ook bij KBC Verzekeringen terecht voor een verzekering van je tuin, zwembad en zelfs voor een verzekering voor eventuele vervuiling door lekken uit je stookolietank.

De troeven van een verzekering bij KBC

Waar probeert KBC zich mee te onderscheiden

  • Je geniet als goede chauffeur een korting van 10% op je verplichte BA-verzekering
  • Lagere premie in BA als je minder dan 10.000 km rijdt
  • Ben je tussen 55 en 65 jaar, minstens 5 jaar klant bij KBC Verzekeringen en 5 jaar ongevalvrij? Dan geniet je hun levenslange verzekeringsgarantie. Zij verzekeren je dat je verplichte aansprakelijkheidsverzekering niet wordt opgezegd.

De reviews van KBC

Onafhankelijke score

0
%

Tevredenheid

Algemene score
Schadeafhandeling

Behandeling van schade

Doorlooptijd
Vlot verloop
Communicatie
Betalingstermijn

Algemene factoren

Reputatie
Prijs/ kwaliteit
Administratie
Dekking

Reviews

Geen reviews gevonden

KBC verzekering afsluiten via Hopala, hoe werkt dat?

Via Hopala kan je verzekeringen vergelijken en deze verzekering eenvoudig afsluiten. Wij zijn je contactpunt voor alle vragen en zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk met je nieuwe verzekering de baan op kunt. Ook bij schadegevallen staan we je bij met onze expertise.

Hopala

KBC

Verzekering vergelijken

-

Verzekering afsluiten

-

Verzekering opzeggen

-

Regelen administratie

-

Premie betalen

-

Hulp bij schade

Uitbetaling bij schade

-

Verzekering vergelijken

Verzekering afsluiten

Verzekering opzeggen

Alle administratie

Premie betalen

-

Hulp bij schade

Uitbetaling bij schade

-

Verzekering vergelijken

-

Verzekering afsluiten

-

Verzekering opzeggen

-

Alle administratie

-

Premie betalen

Hulp bij schade

Uitbetaling bij schade

KBC contact

Ben je klant bij KBC via Hopala? Klik dan hier om ons te contacteren. Wij doen het nodige om je verder te helpen.

Geen klant bij Hopala? Hieronder vind je de contactgegevens van KBC:

Hieronder vind je de contactgegevens van KBC:

De snelste manier om een betere verzekering te vinden

✓ Het afsluiten van je verzekering is volledige digitaal

✓ Wij staan je altijd in mensentaal bij

✓ Elk jaar herbekijken we jouw verzekeringen en doen we je een nieuw voorstel zodat je steeds goed verzekerd bent tegen de beste prijs.