Ondernemers met een missie

Transparant verzekeringen digitaal vergelijken en afsluiten.

Na enkele jaren in Japan en Engeland te hebben gewoond, keerde Benjamin terug naar België. Groot was zijn verbazing dat het nog steeds zo moeilijk was om in België een autoverzekering te kiezen, laat staan af te sluiten.

In Engeland bijvoorbeeld kan je heel makkelijk een verzekering online afsluiten.

Na onderzoek bleek dat slechts 5% van de verzekeringen in België online worden afgesloten, terwijl 40% in onze buurlanden.

Het product verzekeringen leent zich nochtans perfect tot een online aankoop en beheer. Vastberaden om het verschil met de buurlanden bij te benen richtten Benjamin en Stijn Hopala op.

Waarom kiezen voor Hopala?

Gebruiksgemak maar ook transparant, onafhankelijk advies

We streven voortdurend naar gebruiksgemak voor onze klant. Naast gebruiksgemak heeft de verzekeringssector ook nood aan transparantie en onafhankelijk advies.

Door het aanbod van meer dan 15 verzekeraars met elkaar te vergelijken en deze door klanten te laten reviewen voegen we de daad bij het woord.

Hopala zal daarom nooit een bepaalde verzekeraar be(v)oordelen , hiervoor zijn onze klanten beter geplaatst.

Wel leggen we je vakkundig de verschillen tussen de verzekeringen uit en adviseren we je welke verzekering voor jou de beste lijkt.

Digitaal, maar ook persoonlijk

Digitaal heeft alles te maken met gebruiksgemak en efficiëntie. Digitaal is voor ons zeker geen synomien voor onpersoonlijkheid.

Let wel, we verspillen niet onze tijd aan koetjes en kalfjes. Maar ons team van experten staat op elk moment voor je klaar.

Een vraag over dekking, een schadegeval of advies over de beste keuze van verzekeringen, we zijn er om elkaar te helpen.

Prijs en ook service garantie op elk moment

Ga je op prijzenjacht, gebruik gerust ons vergelijkingsplatform. Door onze technologische efficiëntie bieden we zeer concurrentiële prijzen aan.

Het is niet uitgesloten dat je elders bijvoorbeeld door een tijdelijke kortingsactie nog een paar euro's kan besparen.

Weet wel dat we je nooit zullen laten indommelen - we houden je verzekeringsportefeuille constant in de gaten op zoek naar een beter aanbod op jouw maat en als je ons nodig hebt, reken dan op onze ijzersterke service. Dromen jullie dus maar verder en laat ons maar wakker liggen in jullie plaats.