Bij verzekeren moet de klant op nummer 1 staan.

De verzekeringssector is een van de meest klantonvriendelijke sectoren van België. Verzekeringen zijn niet makkelijk online af te sluiten, moeilijk zelf te onderzoeken en wanneer je die verzekering eindelijk eens echt nodig hebt, word je bedolven onder het papierwerk en voel je je amper geholpen.  

Wanneer heeft jouw verzekeraar of makelaar je het laatst gecontacteerd om te zeggen dat je beter van verzekering verandert omdat je veel te veel betaalt? Wij hebben het in ieder geval nog nooit meegemaakt.

Dat moet, en dat kan, anders.

Wij kunnen hierin verandering brengen

In vele landen is het inmiddels vanzelfsprekend geworden om je verzekering digitaal, transparant en in verstaanbare taal af te sluiten. In België echter is dit nog steeds niet mogelijk.

Met Hopala maken we dat wél mogelijk. Wij vinden het niet eerlijk dat jij, de klant, pas op de tweede plaats komt. Voor ons ben jij prioriteit!

Geen shortcuts, wij gaan elke dag voor de best mogelijke ervaring door de consument op nummer 1 te zetten! Bij Hopala kiezen we er namelijk voor om de klant wél centraal te stellen. We streven ernaar om iedereen een geschikte verzekering aan te bieden, digitaal maar zonder aan persoonlijk advies in te boeten. Bij ons weet je precies waarom de ene verzekering beter bij jou past dan de andere, omdat je die zelf kan kiezen. Wij zullen je nooit slechts 1 voorstel doen, omdat dat ons het best uitkomt. Daarnaast volgen we ieder dossier nauw op, zodat je jaar na jaar optimaal verzekerd bent.

Wij geloven dat we een verschil kunnen maken door slim gebruik te maken van technologie, verzekeringsprocessen heruit te vinden en hulp te bieden in mensentaal. Daarnaast gooien we het typische vakjargon overboord, zodat we consumenten kunnen helpen en adviseren in mensentaal.

Zo kan iedereen, verzekeringskennis of niet, op een transparante en digitale manier de juiste verzekering kiezen. Ook wanneer er schade is of je vragen hebt,  zijn wij er om je zo snel mogelijk verder te helpen.

Verzekeringen afsluiten moet volgens ons transparant en makkelijk zijn. Via Hopala doe je dat online waar je wil, wanneer je wil. Wij bieden je een overzicht van alle opties, jij kiest wat bij jou past. Keuzestress of meer advies nodig? Dan staat ons team klaar om je vlot en op maat te helpen.